DE CE VINURI CU DIACRITICE?

Suntem trei pasionați de vin, recunoscători pentru că trăim într-o țară și un moment atât de interesant pentru vinuri.

Am descoperit în ultimii ani soiurile autentice de struguri și am creat magazinul online, cu scopul de a promova această expresie autentică și simbolurile pământului nostru.

De ce cu diacritice? Pentru că asemeni diacriticelor, soiurile românești ne definesc și ne diferențiază. Și pentru că așa le găsești pe rafturi sau în meniuri, cautând diacriticele românești.

Lista de vinuri din magazinul online a fost creată de noi, după ce am degustat vin cu vin. Ne dorim ca fiecare sticlă de vin să reprezinte o bucată din entuziasmul nostru și să o savurați cu bucurie.

DESCOPERĂ VINURILE DIN SOIURILE ROMÂNEȘTI ȘI BUCURĂ-TE DE ELE.

Cea mai importantă parte din degustarea unui vin este plăcerea, bucuria experienței.

Noi, cei de la Vinuri cu diacritice credem în această bucurie și mai credem ca toată lumea ar trebui să se bucure de un vin bun, indiferent de cunoștințele din domeniu sau buget.

Găsirea unui vin bun și mai apoi consumul lui, trebuie să fie fără stres. Fără pretenții sau vreun sentiment de copleșire. Până la urmă vinul trebuie să te inspire și să te bucure.

NEWSLETTER

Avem peste 100 de vinuri pe care să le descoperi și tot atâtea povești!

Lasă-ne adresa de email mai jos și nu îți face griji dacă ești mai timid, facem noi primul pas. Îți trimitem noutăți, oferte și tot felul de curiozități numai bune de dat mai departe la un pahar de vin. Și încă ceva: nici nouă nu ne place spamul.

vinuri cu diacritice abonare newsletter