Termeni și condiții

Furnizarea serviciului de site-uri web

Site-ul este deținut și operat de S.C. COLD DUCK S.R.L., al cărui sediu social se află la strada Zăagazului nr. 21-25, București, România. E-mail general: contact@coldduck.ro. Telefon de birou: +40729888229.

Restricție de vârstă

Este împotriva legii de a comercializa produse din alcool persoanelor sub 18 ani în Uniunea Europeană. Prin plasarea unei comenzi confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Plată

Plata se poate face prin prin serviciile EuroPayment. Acceptăm carduri Visa și MasterCard.

Achiziții

Prețurile pentru mărfurile expuse spre vânzare pe site sunt afișate în lei și includ TVA. Tarifele suplimentare includ taxele de livrare, iar aceste prețuri sunt marcate în mod clar pe pagina „Finalizare comandă”.

Prețurile se pot modifica în orice moment fără notificare prealabilă. Prin completarea și trimiterea formularului electronic de comandă de pe site, faceți o ofertă pentru achiziționarea de mărfuri care, dacă sunt acceptate de noi, vor duce la un contract obligatoriu. Realizând o commandă autorizați, de asemenea, S.C. COLD DUCK S.R.L. și orice procesator de plăți utilizat de S.C. COLD DUCK S.R.L. pentru a valida în prealabil cardul de debit sau credit prezentat la plată pentru valoarea integrală a mărfurilor și a taxelor de servicii aferente comenzii din coșul dvs. Acceptatarea și confirmarea comenzii dvs. Va fi realizată prin e-mail. Această confirmare va fi trimisă la adresa de e-mail pe care o furnizați în detaliile comenzii. Indiferent dacă primiți sau nu un e-mail, acceptarea noastră a comenzii dvs. va crea un contract obligatoriu legal între noi.

Comandă minimă și ambalare

Comanda minimă de livrare de pe site-ul vinuricudiacritice.ro este de 2 sticle. Comanda maximă este de 16 sticle per comandă. Puteți comanda de câte ori doriți. Ambalăm produsele comandate în cutii din carton construite special pentru transportul în siguranță a sticlelor de vin.

Locul de livrare și datele

Oferim un serviciu de livrare către orice destinație de pe teritoriul României.

Costuri de livrare

Costul de livrare este gratuit pentru comenzile de peste 200 de lei (inclusiv). Pentru comenzile de până la 200 de lei costul de livrare este de 20 de lei.

Livrări pierdute

Înainte de a primi pachetul dvs. veți fi contactat de partenerul nostru logistic pentru a verifica disponibilitatea de a primi comanda. Veți fi contactat prin intermediul telefonului mobil sau SMS-urilor.

Anulări și retururi

Puteți anula comanda dvs. prin e-mail pe contact@coldduck.ro sau puteți returna comanda dvs. pentru orice motiv până la 14 zile lucrătoare de la data livrării comenzii dvs., cu condiția ca toate sticlele să nu fie deschise și să fie intacte. Vom rambursa prețul complet al comenzii fără costurile de livrare în termen de 30 de zile de la data anulării.

Politica de Confidențialitate

Ne-am angajat să protejăm confidențialitatea celor care utilizează Site-ul nostru. Informațiile pe care le furnizați despre dvs. către vinuricudiacritice.ro vor fi utilizate doar de vinuricudiacritice.ro în conformitate cu Politica sa de confidențialitate.

Modificări ale conținutului site-ului web

În încercarea de a îmbunătăți Site-ul și serviciile oferite, vinuricudiacritice.ro își rezervă în orice moment dreptul de a face modificări ale conținutului, inclusiv acești Termeni și condiții. Prețurile și produsele pot fi modificate fără notificare. Veți fi supus politicilor și Termenilor și condițiilor în vigoare în momentul vizitei dvs. pe Site-ul vinuricudiacritice.ro.

Gateway de securitate și comerț electronic

Securitatea datelor este importanță pentru vinuricudiacritice.ro. Ne străduim să luăm toate măsurile responsabile pentru protejarea informațiilor dvs. personale. Orice date sensibile (inclusiv date cu caracter personal și informații de plată) pe care ni le trimiteți sunt criptate și protejate în siguranță folosind tehnologia standard de criptare date, SSL (Secure Sockets Layer). Acest proces schemează orice date sensibile pe care ni le transmiteți, împiedicând interceptarea acestora în timpul transmiterii.